Νηστίσιμη - vegan παρμεζάνα από κάσιους


Ετοιμάζεις μια εκπληκτική μακαρονάδα! Βάζεις όλη σου την τέχνη και τις γνώσεις από τις εκπομπές μαγειρικής που παρακολουθείς τόσα χρόνια...

Φτιάχνεις μια ωραία πλούσια και λαχταριστή σάλτσα, τέλεια βρασμένα μακαρόνια και από πάνω... κάτι λείπει!

Νηστεύεις ή είσαι vegan αλλά θες να απογειώσεις την μακαρονάδα σου... μη σκας! Φτιάξε παρμεζάνα από κάσιους! Πανεύκολη, πολύ νόστιμη και υγιεινή!





Τα υλικά που θα χρειαστείς:
☆ 1 κούπα ανάλατα κάσιους
☆ 3 κ.σ. διατροφική μαγιά
☆ 1 κ.γλ. αλάτι
☆ 1/4 κ.γλ. τριμμένο σκόρδο (μπορείς να μην βάλεις και καθόλου αν δεν σου αρέσει το σκόρδο)





Επίσης θα χρειαστείς ένα δυνατό μπλέντερ.



Ρίχνεις όλα τα υλικά στο μπλέντερ σου και χτυπάς μέχρι να έχεις μικρά τρίμματα. Όχι παραπάνω γιατί θα γίνει βούτυρο! Αν το μπλέντερ σου δεν είναι δυνατό πολύ πιθανόν να κρατήσει μεγαλύτερα κομμάτια κάσιους που δεν θα αλεστούν καλά. Αποθηκεύεις σε γυάλινο βάζο και την διατηρείς στο ψυγείο!

μακαρόνια πέννες με κιμά σόγιας και την παρμεζάνα από κάσιους.


Για περισσότερες ιδέες ακολούθησέ με στο λογαριασμό μου στο instagram:  
@mygreekgreenplate

https://www.instagram.com/mygreekgreenplate

Σχόλια